Arcápolási tanácsadás

   

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy  minden hölgy szeretne sokáig fiatalos, ápolt és szép maradni.

A legtöbbekben a hajlandóság meg is van arra, hogy tudatosan tegyenek érte. Mégis, nagyon sok esetben nehézséget okoz, hogy otthon, a mindennapi bőrápolás alkalmával milyen termékekkel és hogyan ápolják a bőrüket.

Bőrünk az idő múlásával, de még az évszakok váltásával is másképp működik és folyamatosan változik.

Más ápolást igényel egy fiatal bőr és mást egy érett bőr. Másképp kell ápolni bőrünket a téli időszakban és másképp a nyári időszakban. Ami a legfontosabb, hogy helyesen állapítsuk meg bőrtípusunkat.

A bőrtípus helyes megállapításához a kérdéseken és fizikális vizsgálaton kívül segítségünkre van egy "API" bőrdiagnosztikai mérő műszer is, mely a szabad szemmel nem látható részletekről, többek között pl. a hajszálerek állapotáról, a bőr érzékenységéről, a faggyúmirigyek működéséről, a bőr hidratáltságáról, védekezőképességéről hatékony tájékoztatást ad számunkra.

Minden adatot figyelembe véve tudunk személyre szóló  tanácsot adni az életkornak és a bőrtípusnak és az állapotnak megfelelő bőrápoláshoz.

A napi és heti arcápolási rutin megbeszélése után az ajánlott bőrápoló szerek kipróbálhatók, továbbá kedvezményes beszerzésükkel kapcsolatos információk is rendelkezésre állnak.

Szeretettel várunk műszeres bőrdiagnosztikával egybekötött arcápolási tanácsadásra! 

További információ és időpontegyeztetés:  
Leszenyiczkiné Nagy Edit tel : 20 323 8891   Oriflame NovAge nagykövet
Leszenyiczki Zsolt tel: 70 397 4488    Oriflame NovAge nagykövet