Online Törzsvásárlói regisztráció, Oriflame kedvezmények

Értékes ajándékok és kedvezmények várnak Rád az Új Brand Partnereknek szóló Start Programban!

 

Új regisztráltként, amennyiben a regisztrációdkor érvényes katalgus-időszakban leadod első, legalább 75 pontos rendelésedet, lehetőséged nyílik részt venni a Start Programban , de csakis ekkor, később már nem.  A jelenlegi Program keretében JELKÉPES ÁRON és AJÁNDÉKBA is kaphatsz értékes AJÁNDÉKOKAT az első 3 katalógus-időszakban történő rendeléseid mellé. 
Ha szeretnél a Programban részt venni, ismerkedj meg annak szabályaival, majd a katalógusból válaszd ki a Neked leginkább tetsző ajánlatokat és REGISZTRÁLJ!.

A regisztráció után 20% kedvezménnyel rendelhetsz és indulhatsz a  Start Programban!

 

A Start Program megismerésében is segítségedre vagyunk – olvasd el alább a részleteket!

MIT SZÜKSÉGES TENNED AZ AJÁNDÉKOKÉRT?

Egyszerű: megvásárolni 20% kedvezménnyel azokat az Oriflame-termékeket, amiket már amúgy is kiszemeltél magadnak.

Vásárolj a belépésedkor érvényes, és az azt követő 2 katalógusból legalább 75-75 BP, azaz bónuszpont  értékben és mindhárom katalógus-időszakban értékes ajándék boldog tulajdonosa leszel!    (A 75 bónuszpont Brand Partneri áron kb.16.700 Ft-os rendelésnek felel meg.) 

HOGYAN KAPOD MEG AJÁNDÉKAIDAT?

Amint eléred a 75 bónuszpont értékű  első rendelést az első katalógus-időszakod alatt,  azonnal válaszhatsz 1 db DEKOTKOZMETIKUMOT jelképes áron, melynek rendelési kódját írd a rendelésedhez! A következő 2 lépés ajándéka automatikusan kerül a kosaradba, amennyiben teljesül a 75-75 pontos rendelésed! (lásd lenetebb a képeket.)

Új regisztráltként, ha szeretnéd, lehetőséged van megvásárolni hatalmas kedvezménnyel egy  26.595 Ft értékű Oriflame Beauty by Sweden szettet  is csupán 6.999 Ft-ért! Részletek az alábbi képen!

Ha bármilyen kérdés merül fel benned, keress minket! Segítünk!