Online Törzsvásárlói regisztráció, Oriflame kedvezmények

Értékes ajándékok várnak Rád az Új márkapartnereknek szóló Start Programban!

 

Új regisztráltként, amennyiben a regisztrációdkor érvényes katalgus-időszakban leadod első legalább 75 pontos rendelésedet, lehetőséged nyílik részt venni a Start Programban , de csakis ekkor, később már nem. A Program keretében JELKÉPES ÁRON kaphatsz értékes kozmetikumokat az első 2 katalógus-időszakban történő rendelésed mellé. A 3. katalgus-időszakban  pedig Tiéd lehet egy ajándék utazási kupon!
Ha szeretnél a Programban részt venni, ismerkedj meg annak szabályaival, majd a katalógusból válaszd ki a Neked leginkább tetsző ajánlatokat és REGISZTRÁLJ!.

A regisztráció után 20% kedvezménnyel rendelhetsz és indulhatsz a  Start Programban!

 

A Start Program megismerésében is segítségedre vagyunk – olvasd el alább a részleteket!

MIT SZÜKSÉGES TENNED A JELKÉPES ÁRŰ TERMÉKEKÉRT?

Egyszerű: megvásárolni 20% kedvezménnyel azokat az Oriflame-termékeket, amiket már amúgy is kiszemeltél magadnak. Vásárolj a belépésedkor érvényes, és az azt követő 2 katalógusból legalább 75-75 BP, azaz bónuszpont  értékben és  az első 2 katalógus-időszakban mesés termékeket választhatsz magadnak jelképes összegért! A 3. időszakban  pedig egy 33.000 Ft értékű  ajándék utazási utalványra is szert tehetsz!        (A 75 bónuszpont partneri áron kb.16.200 Ft-os rendelésnek felel meg.) 

HOGYAN KAPOD MEG A KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKET?

Amint eléred a 75 bónuszpont értékű rendelést az adott katalógus-időszak alatt,  rendelésedhez  azonnal válaszhatsz 1 db terméket az adott  időszakodnak megfelelő aktuális termékcsaládból, jelképes összegért! További részleteket lásd alább!

Ha bármilyen kérdés merül fel, keress minket segítünk!

 

Részleteket lásd egy rövid videóban! > Kattints  IDE!

 
A program szórólap megtekinktéséhez kattints IDE!