Access Bars

                            

Mi az Access Bars?
Talán ketten tudták számomra a legszimpatikusabban megfogalmazni, hogy mi is az az Acces Bars?

Az egyik Erdélyi Szilvia, aki megmutatta Nekem, akitől tanulhattam a módszert.

„Az Access Bars a fejen lévő 32 (Bar) pont és sáv gyengéd érintésével működő módszer, melyeken keresztül oldódnak berögzült, már terhet és korlátot jelentő gondolataink, érzelmeink, önkorlátozó hiedelmeink, félelmeink. Képzeld el, amikor tested ellazul, csitulnak az agyhullámok, közben a Bars pontok finom érintésével gyógyulást tudunk előidézni a testben és a lélekben. A kezelés hatására lassan rendeződnek, kisimulnak gondolataink, rátalálunk a valós Önmagunkra - világunkra, és hozzáférünk belső bölcsességünkhöz.
Mélyen gyógyulnak, tisztulnak és oldódnak testi és lelki problémáink, azok az elvárásaink, szorongásaink, hiedelemrendszerünk, programjaink, melyek szabotálnak abban, hogy azok lehessünk, akik valójában vagyunk, vagy lehetnénk. Segít abban, hogy tudjunk befogadni végtelen módon! Segít, hogy más szemszögből lássunk magunkra, cselekedeteinkre, a minket körül vevő emberekre és a világra. És még ettől is sokkal több minden.”
                                                         

Hogyan lehetne még másképp leírni?

Itt most Te jössz, kedves olvasó: mi az amit Te szeretnél letenni? Mi az, ami a Te életedet keseríti?

Az Access egyik eszköze a kérdés.

Mi van, ha tényleg működik? Mi van, ha le tudod tenni? Mi van, ha szabadulhatsz ebből az élethelyzetből? Mi van, ha van kiút?

Érted már? Hát ezért szeretjük ezt a módszert, ez az, amit MINDENKINEK megadhat, ha esélyt ad rá.

Lehetsz SZABAD! Élhetsz jól. Élhetsz úgy, ahogy gyerekkorodban megálmodtad, és már rég lemondtál róla, már talán el is felejtetted! Lehet más az életed!

Lehet több az ÉLET, mint ami eddig volt!”

Ha azt érzed, hogy eljött az idő a változásra és szeretnél továbblépni és hívást is érzel arra, hogy elindulj valami felé, amire mindig is vágytál, akkor szeretettel várlak egy kezelésre.

Időpontegyeztetés: Leszenyiczki Zsolt Bars kezelőnél tel: 70 397 4488