A leggyakrabban felmerült kérdések és válaszok itt olvashatók.

A válaszok megtekintéséhez kattints a kérdésekre. Amennyiben más kérdésed merült fel, kérjük írd meg Nekünk e-mail-ben.

 

Mindössze 2 dolog szükséges a regisztrációhoz: betöltött 16. életév és állandó, bejelentett magyar lakcím.

Igen, van: a regisztráció díja 999 Ft, melyet az első rendelésed alkalmával számláz az Oriflame részedre. Egy naptári év elteltével szükséges lehet tagságmegújítási díjat fizetned, amely újfent 999.- Ft, ez azonban nem minden esetben szükséges. Amennyiben egy éven belül minden katalógus időszakban teljesíted a minimum 70 bónusz pontos rendelést, nem merül fel a tagságmegújítási díj.

Nem, a regisztráció nem jár ilyen kötelezettséggel.

Nincs, bármekkora értékben rendelhetsz.

Amennyiben nem házhozszállítást kérsz, hanem a postán maradó lehetőséget választod:


- Legalább 100 bónuszpont (kb. 22.000 Ft) értékű rendelés esetén NINCS szállítási költség.
- Az 100 bónuszpont alatti rendelések esetében 999 Ft a szállítási díj.

Amennyiben házhozszállítást kérsz:
- Legalább 150 bónuszpont értékű rendelés esetén NINCS szállítási költség.
- 150 bónuszpont alatti rendelések esetén 1599 Ft a házhozszállítás költsége.

A BP a bónuszpont rövidítése. Minden termék ára kifejezhető bónuszpontban. A kisebb értékű termék kevesebb, a magasabb értékű termék több pontot ér. Jelenleg 1 bónusz pont = nettó 170 Ft.

Háromféle fizetési mód áll rendelkezésedre:
1. A leadás alkalmával azonnal fizethetsz bankkártyával.
2. Fizethetsz készpénzzel a rendelés átvétel alkalmával.
3. Vásárolhatsz hitelkeretre, ez esetben a fizetés postai csekken történik, 14 napon belüli fizetési határidővel. Hitelkeretet leghamarabb a regisztrálást követő katalógus időszakban kaphatsz, ha teljesíted a feltételeit (lásd következő kérdés).

A szépségtanácsadói felvételi kérelmed és a személyi okmányaid fénymásolatának elküldése és…:

- a Start Program első lépésének - 100 bónusz pontos rendelés – teljesítése, VAGY
- ha regisztrációkor nem indultál el a Start Programban, akkor a korábban leadott, összesen legalább 30 000 Ft értékű rendelés elérése.

Nem, nincs összefüggés a kettő között. Regisztrálhatsz, ettől még a Start Programban nem kötelező részt venned. Minden regisztrált 20 % kedvezménnyel vásárolhat, akár indul a Start Program ajándékaiért, akár nem.

Nem, nincs értékesítési kötelezettséged. Minden regisztrált maga dönti el, milyen mértékben él az Oriflame lehetőségeivel.

Közvetlenül az Oriflame-től csak regisztrált Törzsvásárlók / Szépségtanácsadók tudnak vásárolni. Regisztrálj és vásárolj 20% kedvezménnyel!

A két alapfeltétel, amelynek meg kell felelned: 16. betöltött életév, állandó lakcím. Ezen felül Törzsvásárlóvá / Szépségtanácsadóvá válni (kedvezményesen vásárolni), csak már regisztrált szponzorokon keresztül lehetséges. Ezek vagyunk mi és ezért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy ebben segíthessünk Neked!

Töltsd ki a REGISZTRÁCIÓS felületünket és rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Mindenben segítségedre leszünk, hogy mielőbb Oriflame Törzsvásárló / Szépségtanácsadó lehess Te is!

Fontos megjegyzés: minden regisztrált tagunk Törzsvásárlónak / Szépségtanácsadónak minősül, ami nem jelenti azt, hogy a termékeket kötelező értékesíteni is – ez mindenkinek önálló döntése, hogy ezzel a lehetőséggel is kíván-e élni, vagy kizárólag saját célra vásárol.