Online Oriflame regisztráció - Törzsvásárlói Oriflame kedvezmények
 

Szeretnéd kedvezményesen vásárolni az Oriflame-termékeit?

Esetleg extra jövedelemre is szert tennél?

A legjobb helyen jársz! 

Minden egy gyors regiszrációval kezdődik!

 

A regisztráció előnyei:
 • Egyszerű online rendelés weblapon vagy applikációban!
 • A katalógus árnál garantált 20%-kal olcsóbban vásárolhatsz!
 • NINCS kötelező vásárlási érték!
 • Hétköznap délelőtt 10 óráig leadott rendelésedet akár másnap átveheted otthonodban, vagy az általad választott csomagátvevő helyen: az ország több mint 2600 postahivatalában, vagy posta automata valamelyikében.  
 • INGYENES a  csomagszállítás postai átvétel esetén, ha rendelésed értéke eléri tagi áron a 29.500 Ft-ot, vagyis a 100 bónuszpontot! A 100 pontos rendelési érték alatt csak maximum 1399 Ft szállítási díj kerülhet a számládra, de ez is kiváltható az aktuális "JOKER" termék megvásárlásával.
 • Ingyenes a szállítás Posta automatából történő átvétel esetáben, amennyiben a rendelés érteke eléri a 100 bónuszpontot, azaz tagi áron a 29.500 Ft -ot. 100 pont alatti rendelés esetén a szállitási díj 1199 Ft , de ez is kiváltható az aktuális. "JOKER" termék megvásárlásával.
 • INGYENES a csomagszállítás házhozszállítással, ha rendelésed értéke eléri tagi áron a kb 43.850 Ft-ot, vagyis a 150 bónuszpontot! A 150 pontos rendelési érték alatt a házhozszállítás díja 1999 Ft, mely  szintén kiváltható a megfelelő. "JOKER" termék megvásárlásával. 
 • Vegyél részt a Start Programban (nem kötelező), melyben értékes extra kedvezményt és / vagy ajándékokat kaphatsz az első 3 katalógus-időszakodban!
 • Pénzkereseti lehetőség is jár regisztrációdhoz, mely otthonról is végezhető tevékenység! Bármikor élhetsz vele! Útmutatásért vedd fel velünk a kapcsolatot!!
 • Az Oriflame 100% elégedettségi és pénz visszafizetési garanciát vállal minden termékre!
 A regisztráció folyamata:
 1. Kérünk, nagyon ügyelj rá, hogy pontosan add meg adataidat, elérhetőségeidet, mert regisztrációd alakalmával és azt követően az Oriflame és Mi is, mint szponzoraid ezeken keresztül kommunikálunk Veled.
 2. A regisztrációs felületen megadott adataid alapján elkészítjük Oriflame fiókodat!
 3. Oriflame fiókod elkészülte után e-mail-ben elküldünk minden fontos információt, ami elengedhetetlen a későbbiekben!
 4. A regisztrációnak normál esetben egy naptári évre szóló jelképes 1199 Ft-os díja van, melyet az első rendelésed alkalmával számláz az Oriflame. 

Most már nincs más hátra, csak a regisztráció!
Kattints, és regisztrálj még most, hogy mielőbb megkapd a 20% kedvezményedet MINDEN Oriflame termékre!

 

- Egy jobb és szebb holnapért! - Oriflame -

A videó forrása: www.oriflame.hu