ÚJ! Giordani Gold Essenza Sensuale Eau de Parfum!

Giordani Gold Essenza Sensuale Eau de Parfum!

Egy csodálatos ellenállhatatlan illat, mely felketi a figyelmet környezetében, mely igazi felhívás egy káprázatos utazásra az illatok világába.

A luxus, magas koncentrációjú, virágos, nőies Eau de Parfum-öt átjárja az elegancia. Érintő-touch applikátorfejjel a tökéletes kényeztető illathatásért. Fő illatjegyei: a Gardénia, a Narancsvirág és a Bourbon vanília.

Innováció, luxus és szenvedély az Oriflame új parfümében!

A jó parfüm olyan, mint a magassarkú ütemes kopogása a járdán. Olyan, mint egy tökéletes vörös ajakrúzs vagy egy jól szabott őszi kabát. Magabiztos kisugárzást kölcsönöz viselőjének. Egy erőteljes aurát, ami nemcsak az érzéki illatnak, de a parfüm által kiváltott érzéseknek is köszönhető.

Egy jó parfümöt ugyanis nem az összetevői és az illatjegyei tesznek varázslatossá. Még csak nem is az egész napos hatása. A titok abban rejlik, hogyan érezzük magunkat a parfüm bódító érintésétől. Sokszor egyetlen csepp is elég ahhoz, hogy mosolyt csaljon az arcunkra, és elcsavarja a fejünket. Egyetlen csepp, ami hirtelen egyenesbe hoz minket, és máris könnyebben nézünk szembe az aznapi kihívásokkal. A  Giordani Gold Essenza Sensuale Eau de Parfum  gondoskodik róla, hogy minden pillanatot igazán különlegesnek érezzünk.

A parfümök az elmúlt évezredek alatt az előkelőség, a nemesség és az arisztokrácia jelképévé váltak. Képzeld csak el, ahogy a császárné leül a fésülködőasztalához, kinyit egy üvegcsét, az értékes parfümből a csuklójára cseppent, majd gyengéden bedörzsöli vele a nyakát. Ez az ősrégi gesztus az idők során számos nagyszerű nő mindennapjait kísérte végig. Az Oriflame forradalmi adagolófejének köszönhetően végre te is átélheted a luxus érintését.

 

Csavard le és emeld ki a Giordani Gold Essenza Sensuale kupakját, majd vigyél fel egy-egy erőteljes cseppet a csuklódra a kupakba rejtett innovatív applikátorfejjel! Nem kell az üveget egyenesbe állítanod, az egyedülálló mechanizmus ugyanis egy okos és egyszerű megoldással gondoskodik az applikátor újratöltéséről. Az új technológia valójában egy évszázados hagyományt éleszt újjá egy modern csavarral. Az olyan értékes parfümöknek, mint az Essenza Sensuale, érdemes megadni a módját.

 

Csak néhány csepp közvetlenül a pulzuspontokra (a nyakra, a csuklóra, a könyök belső részére és a fül mögötti területre), és máris narancsos virágillatba borulsz. Az Essenza Sensuale lelkét ugyanis a fás illat és a magas koncentrációjú narancsvirág adja, melyet a gardénia, a Bourbon vanília és a legfinomabb minőségű virágok tesznek teljessé – kizárólag az Oriflame számára megalkotva. A Giordani Gold Essenza Sensuale új szintre emeli a parfümviselés élményét, teret engedve a luxus érintésének.

Legyen a Tiéd kedvezményesen! Kedvezményes vásárlásárt REGISZTRÁLJ !

 

Vásárold meg 20% kedvezménnyel!