A NŐ egészségéért!

Az akció  április 13-ig elérhető!

Egészség kívülről és belülról?   Az mindenki számára evidens, hogy bőrünk álapota nagy mértékben függ szervezetünk vitaminhártartásától, hiszen a bőr jó működéséhez szükséges vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat  az oxigént a hajszálereken és kapillárisokon keresztül tudja felvenni és a salakanyagokat szintén ezeken keresztül tudja elszállítani. Vitaminháztartásunk nagyban befolyásolja immunrendszerünket, ellenállóképességünket, erőnlétünket.. Tehát létfontosságú, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminhoz, nyomelemhez, és ásványi anyaghoz kell juttatnuk szervezetünket. Ehhez  legmeglelelőbb az Oriflame SVÉD minőségű étrendkiegészítő Wellness multivitamionja és a még erősebb hatást kifejtő Wellness pack-ja, mely tartalmaz Omega 3 zsírsavakat  és az Astaxanthint + feketeáfonyát, mint  antioxidánst. 

Személyes tapsztalatból mondom, hogy rendszeres használatukkal helyrehozható / karbantartható  a szervezet vitaminháztartása, vas háztartása, ezzel együtt a bőr,  a haj, a köröm, a szem a szív és ér rendszer és  az immunrendszer is! 

Ajánlom figyelmébe minden hölgynek, akinek fontos az egészsége és az, hogy tiszta, megbízható  forrásból származzanak a használt vitaminjai.

 Kedvezményes vásárláshoz szükséges a regisztrció.

 

Vásárold meg 20% kedvezménnyel!