Átalakuló Giordani Gold alapozó

Az akció november 4-ig elérhető!

 
Amikor valamilyen terméket vagy szolgáltatást vásárlunk, rengeteg szempontot mérlegelünk, mielőtt meghozzuk a tökéletesnek vélt döntésünket. A szempontok között természetesen ott van az ár, a minőség, a hatékonyság, az érzés, amit a termék használata közben vagy után érzünk, de számtalan egyéni tényező felmerül még.
Azonban amikor kiválasztjuk, hogy milyen alapozót szeretnénk használni, akkor első szempontként a minőséget kell figyelembe vennünk! Miért? Mert az alapozó arcunkat akár 10-12 órán át fedi és gondolom nem is kell megemlítenem, hogy arcbőrünk egészsége az egyik legfontosabb dolog. Ezért a minőség a legfontosabb. És itt jön szóba az átalakuló Giordani Gold alapozó.

„Tengerialga-kivonata táplálja a bőrt, fokozza a feszességét és rugalmasságát.”

Személy szerint én sminkesként rendszerint használom az átalakuló Giordani Gold alapozót és azt tapasztaltam, hogy rendkívül könnyű vele dolgozni. Gyorsan felkenhető, jól fed, nem csomósodik a mimikai ráncokban sem és tartós. Az „átalakuló” pedig azt jelenti, hogy felkenve a bőrre púderessé változik, így időt tudunk megtakarítani, mert a fixáláshoz nincs szükség még egy púder rétegre. 

„Az alapozó modern MetaReactive Technológiájának folyékony állaga bársonyos púderré alakul a bőrön.”


Minden bőrtípuson helytáll az alapozó, de a zsírosabb bőrön mutatja meg igazán, hogy mit tud. Hosszan tartó matt hatását annak köszönheti, hogy képes szabályozni a bőr zsírosodását.

„Oil Control Technológiája szabályozza a bőr zsírosodását.”

Az átalakuló Giordani Gold alapozót bátran merem ajánlani azoknak, akiknek fontos az arcbőrük egészsége, az esztétikus megjelenés és a gyors alapozás. A még szebb hatás érdekében fixálásként egy leheletnyi ásványvízpermetet vagy könnyed sminkfixálót javasolnék. 

 
A terméket november 4-ig akciósan megvásárolhatod, emellett ha regisztrálsz, akkor a 20% kedvezmény is a tiéd. Kell ennél több? :)

Regisztrálj vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és kérdezz bátran!

 

Vásárolj 20% kedvezménnyel!