Vannak, akik azért csatlakoznak az Oriflame-hez, mert 20% kedvezménnyel szeretnék vásárolni az Oriflame termékeit és vannak, akik lehetőséget látnak benne egy magasabb életszínvonalra is – az Oriflame-termékekkel ugyanis SAJÁT MAGAD részére is kereshetsz pénzt – jutalékon keresztül!

Te tökéletesen elégedett vagy a jelenlegi jövedelmeddel? 
Ha igen, akkor ne is olvass tovább.

Gondold át, a munkahelyeden 5 évvel ezelőtt mennyi volt a fizetésed, ami azóta évente mennyivel emelkedett?

Nézd meg, most hol tartasz és ezek alapján mi várható a következő 5 évben?

Ha ebből grafikont készítenél, mit látnál? Lehet, hogy egy  majdnem egy vízszintes vonalat, talán kicsit emelkedő tendenciát, ami talán az infláció megtartására utal, vagy semmit, mert lehet, hogy megszűnt a munkahelyed?

Tedd fel a következő kérdést magadnak, és válaszolj őszintén!

Mekkora esélyem van jelenleg arra, hogy olyan munkahelyet találjak, ahol fizetnek annyit, hogy olyan életet élhessek, amit szeretnék?

Most elértünk egy sarkalatos ponthoz.

Ismered már az Oriflame jövedelemszerzési lehetőségét?

Megmutatom Neked - ha tovább olvasol -, hogyan kereshetsz 3 hetente több százezer forintot az Oriflame segítségével!

Miért és hogyan fizet az Oriflame jutalékot, azaz Teljesítmény Utáni Árengedményt?

Az Oriflame-nél minden regisztrált tag megkapja az esélyt arra, hogy annyi pénzt keressen, amennyit nem szégyell.

Ki kell mondani, ez egy szakma! Egy olyan szakma, melyet nem tanítanak iskolákban, melynek elkezdéséhez nem szükséges felsőfokú végzettség és különösebb anyagi befektetés, "csak" TE!

Egy olyan szakma, melyet csak akkor tanulhatsz meg, ha elkezded és csinálod! Miközben teszed a dolgodat, tanulod, finomítod a MIT és a HOGYAN-t. Személyes tapasztalatot gyűjtve tanulhatsz és közben egyre magasabb jövedelemre tehetsz szert! Ha hiszed, ha nem, nincs felső határa ennek a jövedelemnek.

Mi kell az álomjövedelemhez?

Először is egy szépségtanácsdadói regisztráció,A regisztráció után azonnal 20 % -al olcsóbban tudsz megvásárolni mindent az Oriflametől, mint a katalógus ár. Majd arra biztatlak - ha még nem ismered az Oriflame termékeit -, próbálj ki mindent, amit csak lehet, ami Neked való vagy elnyerte tetszésedet és szívesen használnál. Ha bejönnek Neked a svéd minőségben előállított Oriflame termékek használjátok folyamatosan családi szinten majd továbblépésként mutassuk meg ismerőseidnek ezt a lehetőséget megosztva személyes tapasztalataidat is.

Segítünk MINDENBEN!

Majd találjuk meg ismerőseid közül vásárlókörödet, akik szívesen vásárolnak tőled és alakítsunk ki egy olyan csapatot, akik hozzád, a Te segítségeddel csatlakoznak az Oriflame-hez, Akik tagként kedvezőbben vásárolhatják, forgalmazhatják a termékeket és másokat is tájékoztathatnak az Oriflame lehetőségeiről.

Csapatépítés (hálózatépítés) = Piacépítés!

Minél többen használják, forgalmazzák, ismertetik az Oriflame termékeit és lehetőségét, annál nagyobb forgalmat jelent az Oriflame számára! Minél nagyobb a forgalom, annál több TUÁ -t (jutalékot) tud kifizetni az Oriflame a csapatépítő szépségtanácsadók számára.

Hogy ez megtörténhessen, először hozzuk tudomására környezetednek, közelebbi és távolabb ismerőseidnek! A döntés pedig legyen az Övék, hogy mit választanak.

Miért jó ez Neked?

Minden regisztrált Törzsvásárlónak/Szépségtanácsadónak (Neked is, ha közénk fogsz tartozni) lehetősége van arra, hogy tájékoztassa ismeretségi körét az Oriflame által nyújtott lehetőségekről és felkínálja az egyszerű katalógus áron történő vásárlást, vagy a klubtagsággal járó kedvezményes vásárlást és pénzkereseti lehetőséget!

A tájékoztatottak közül sok olyan lesz, aki majd úgy gondolja, hogy érdekli ez a lehetőség. Ők a Te segítségeddel csatlakozhatnak az Oriflame szépségtanácsadói táborához egy regisztrációval.

Az így hozzád csatlakozottak teljesítménye (rendeléseik pontértéke) hozzáadódik a Te személyes teljesítményedhez, pontjaidhoz. Kialakul egy csoport és ennek a csoportnak vásárlásaik után lesz forgalma, teljesítménye, mondjuk úgy, csoportforgalma.

Te leszel ennek a csoportnak a szponzora, vezetője. 
Minél magasabb forgalmat, Bónusz Pontokat (BP) értek el közösen,
annál nagyobb %-át kapjátok vissza a csoport nettó forgalmának.

Amit csapatként megkerestek, abból igazságosan mindenki megkapja a saját teljesítménye és a Sikerterv szabályainak megfelelően megérdemelt összeget, a Teljesítmény Utáni Árengedményt!

Itt magadért, családodért, saját céljaidért dolgozol és nem munkahelyi célokért!

Az Oriflame-ben a céljaidat gyorsabban éred el, ha segítesz csapattársaidnak, hogy az Oriflame-ben Ők is elérjék saját céljaikat.

Egyedül nem megy! A hozzád csatlakozók szintén élhetnek a csapatépítéssel és az Ő hozzájuk csatlakozók szintén és így tovább…

Az Oriflame nem azt kérdezi ki vagy, hány éves vagy, milyen végzettséged van, hanem csak azt kérdezi, mit akarsz az életedtől, mit vagy hajlandó tenni és mit teszel?

Az Oriflame tálcán kínálja a pénzt, csak azt kell eldöntened, mekkora összeget kívánsz elvenni belőle!

(Ha olvasás közben kérdésed merült fel kérlek, kattints ide és írd meg Nekünk e-mailben

A különböző %-os szintek és címek elérése esetén fizetendő TUÁ-t (Teljesítmény Utáni Árengedményt) és egyéb juttatásokat az Oriflame SIKERTERV szabályozza!

A kép az Oriflame Magyarország tulajdona (forrás:oriflame.hu)

Ha még nem regisztráltál Törzsvásárlónak IDE kattintva megteheted,

 vagy olvass tovább,

 ha fontos számodra, hogy értsd milyen rendszerben ill. szabályok szerint fizet az Oriflame jutalékot:

Ez az ábra mutatja a Teljesítmény Utáni Árengedmény skáláját és a későbbikekben használt rövidítéseket.


A TUÁ jogosultság szabálya:

1.) Ahhoz, hogy az általad kialakított csoport forgalma után Teljesítmény Utáni Árengedmény (TUÁ) kifizetésre jogosultságot szerezhess, minimum 100 BP személyes rendeléssel szükséges rendelkezned az adott katalógus zárásakor!

2.) Az 500 BP-os ponthatár az első szint TUÁ kifizetésre!

500 BP forgalom alatti teljesítmény esetén Teljesítmény Utáni Árengedmény nem jár.

 

Kétféle jövedelemre tehetsz szert az Oriflame-nél:

 I . Az egyik jövedelem a személyes forgalmazásod utáni 25%-os árrés:


Ha van személyes 250 Pontos rendelésed, melyet ismerőseid rendeltek tőled és ezt eladási áron, azaz katalógus áron adtad el, akkor beszélhetünk 25%-os azonnali haszonról.

Szépségtanácsadói ár = Katalógus ár osztva 1.25-el

Az ábrán látható, hogy a 250 pontos rendelésért Te, mint tag, pontosan 53.975 (SZÁ)Ft-ot fizetsz (SZÁ=Szépségtanácsadói Ár)

Míg ez a katalógusban összesen 67.469 (EÁ) Ft-ért szerepel (EÁ=Eladási ár) tehát, ha eladtad katalógus áron, akkor a SZÁ és az EÁ közötti különbség pontosan 13.494 Ft.

Ebből fedezni tudod 3 hetente családod és személyes kozmetikai szükségleteidet, melyek az ápoltsághoz és egészséghez szükségesek.

Felmerülhet a kérdés, hogy, hogyan forgalmazzunk 250 pont értékben? Tényként kezelhetjük azt, hogy egy 3-4 fős család átlagosan havi szinten 12-15.000.- Ft-ot költ mindennapi ápoltságért és egészségért.

Az Oriflame kínálatában megtalálunk szinte mindent, amire egy családnak szüksége lehet. Az a tapasztalat, ha rendszeresen mutatjuk a katalógusokat ismerőseinknek, környezetünknek, akkor rövid időn belül egyszerűen el lehet érni családonként, hogy abból a havi 12-15.000.- Ft-ból, (amit így is – úgy is elköltenek valahol) legalább 4-5.000.- Ft-ért vagy nagyobb összegben is vásároljanak különféle Oriflame kozmetikumokat, termékeket.

Csupán 10 -12 családot kellene kiszolgálni, hogy meglegyen a 250 pont érték, azaz katalógus áron kb. 60.000.-Ft- os eladás! Gondolom, sokkal több család van a környezetedben.

 
II. A másik jövedelemforma a TUÁ (Teljesítmény Utáni Árengedmény) a kialakult csoportod forgalma után fizetett jutalék:
Ha személyes forgalmazásod mellett csoportot  is építesz, a csoportod forgalma (pontjai) hozzáadódnak a személyes forgalmadhoz (pontjaidhoz)

A Skálán az első %-os szintet (500 BP = 4%) eddigi tapasztalataink szerint, el lehet érni rendszeresen egy személyben is, de lehet más módon is, ami szerintünk sokkal célravezetőbb pénzkereset szempontjából! Lehet néhány fős törzsvásárlói csoport kialakításával is, pl. egy olyan csoport kialakításával, mint a lenti képen látsz!

 

Nézzük meg részletesen, konkrét példán keresztül:

A példa szerint van 3 fő közvetlenül hozzád csatlakozó ismerősöd A,B,C, jelöléssel, de az egyiknek, az A jelűnek már szintén van egy olyan ismerőse D jelöléssel, aki Ő hozzá csatlakozott. Ez esetben, az A jelűhöz csatlakozott D személy teljesítménye (pontjai) az A jelű csoporttársad személyes pontjához adódik.

Ezzel, A jelűnek lesz a sajátjával együtt összesen 300 pontja, mely 300 pont hozzáadódik a Te saját és a hozzád tartozó összes többi csapattárs összes teljesítményéhez, pontjához.

Így összesen 770 Pont csoport teljesítménye lett csapatodnak, ami Nálad összegződik.

Ez a teljesítmény a TUÁ skála szerint 4%-os szintnek felel meg.

Ezért az Oriflame visszafizeti a csoport nettó forgalmának a 4%-át.

Ezt úgy számolja ki a rendszer, hogy mekkora összeg jár, hogy a 770 pont csoport forgalmat megszorozza 170 Ft-al (mert 1 pont 170 forintot ér) és ennek veszi a 4%-át, ami a példában pontosan 4.774 Ft-ot jelent.

Ez a 4.774 Ft a csoport teljesítménye alapján bekeresett TUÁ.

A szabályoknak megfelelően ebből az összegből a közvetlen hozzád tartozó csoporttársaid közül az kaphat, aki személyesen vagy csoportszinten legalább 500 pont forgalmat teljesített, azaz elérte legalább az első %-os szintet a skálán.

Mivel a példában rajtad kívül nem volt ilyen a csoportban, így a teljes összeg a 5.236 Ft Téged illet.

Ha ehhez az 5.236 Ft-hoz hozzáadjuk a 250 pontos forgalmazásod árrését a 13.494Ft-ot, akkor megkapjuk, hogy 250 pont személyes eladással és egy ilyen felállású és teljesítményt produkáló néhány fős kis csoporttal összesen 18.730 Ft az összes bevételed 3 hétre.

Mivel évente 17-szer jön ki katalógus, így 17-szer van fizetés is az Oriflame-nél!

Amennyiben ezt a teljesítményt folyamatosan tartod kis csapatoddal, ez az összeg éves szinten 318.410 Ft-ot jelent.

Ebből azért már egy kisebb nyaralást ki lehet hozni a családnak. :)

Ha olvasás közben kérdésed merülne fel, kérlek, írj Nekünk e-mailt, ide kattintva.

 
Nézd meg, mi történik akkor, ha tovább dolgozol és bővül csapatod néhány fővel.

Neked folyamatosan legalább 250 Pont személyes forgalmat javaslok azért, hogy az összes idődet ne a vásárlók kiszolgálása vegye el, hanem maradjon időd a tájékoztatásokra is amivel bővíteni tudod a csoportodat és amivel sokkal több pénzt tudsz keresni mint csak forgalmazással.

Szóval, ha bővül csapatod az mekkora változást jelent jutalékodban? Ugorjunk a TUÁ skálán a 12%-os (2000 BP) menedzseri szintre és nézzük:

      

A csoportod teljesítménye összesen 2100 Pont a te személyes 250 pontos rendeléseddel együtt. Ez 12%-os szintű teljesítménynek felel meg a skála alapján

A csoport bekeresett jutaléka: 42.840 Ft

Itt már van egy olyan közvetlenül hozzád tartozó munkatársad, aki 750 pontos csoport teljesítménnyel rendelkezik, mivel Neki is van egy 3 fős csoportja, akikkel elérte az első %-os szintet a 4%-ot.

Így, a nagy csoportod teljesítménye után járó 42.840 Ft-ból már Ő is részesedik teljesítményének megfelelően.

Pontosan 5.100.- Ft lesz a jutaléka. [750 BP x 170 Ft (mert 1 pont 170 Ft-ot ér) = 127.500 Ft x 4%= 5.100 Ft]. Tehát, a csoportod bekeresett jutalékéból a 42.840 Ft-ból, 5.100 Ft-al részesedik, így Neked marad 37.740 Ft

Ehhez a 37.740 Ft-hoz, adjuk hozzá a saját forgalmadnak (250 pont) a 25%-os árrését, a 13.494 Ft-ot, melyet vásárlóidtól kaptál, amennyiben katalógusáron forgalmaztál. Láthatjuk, hogy bevételed 51.234 Ft lesz 3 hétre. Ha megszorzod 17-el mert évente 17 x van katalógus, akkor kiderül hogy 870.978. Ft az éves bevételed ennél a szintnél!

Ez havi szinten 72.582 Ft-os bevételt jelent.

Csupán 13 fős a csapatod! Köszönhetően Neked, mert hoztál közvetlen hozzád tartozó új tagokat és köszönhető annak a 2 közvetlen hozzád tartozó munkatársadnak is, akik szintén elkezdték személyes csoportjukat bővíteni. Egyébként egy ilyen csoportot 2-3 katalógus-időszak alatt is ki lehet alakítani.

Hogy látod? Neked jól jönne ez az extra 72.500 Ft havonta?

Mint mondtam, az itt kereshető jövedelemnek nincs felső határa.

Ha ránézünk a TUÁ skálára láthatjuk, hogy nagyobb pontértékek teljesítése esetén magasabb %-ok járnak vissza!

 

Magasabb pontokat, nagyobb teljesítményt elérni - ezáltal magasabb jövedelemre szert tenni, csak nagyobb létszámú csoport kialakításával lehetséges.

Nyílván ehhez számíthatsz szponzori segítségünkre, amíg szükséged van rá!

A CÉL: minél több emberrel megismertetni a lehetőséget, hogy választhasson, szeretne-e élni vele.

Hogy milyen gyorsan? Az attól függ, hogy milyen gyorsan akarsz magasabb jövedelemhez jutni, és egyáltalán, ezt a tevékenységet hogyan tudod beiktatni jelenlegi életedbe.

Milyen módon? Egyszerű, tudatos, de őszinte személyes beszélgetések alkalmával, vagy 3-5 fős kis csoportos beszélgetések alkalmával és/ vagy olyan találkozók alkalmával, ahol pl, arcápoló és smink termékeink hatását saját bőrükön tapasztalhatják. Itt nem az a dolgunk, hogy rábeszéljünk, meggyőzzünk, zaklassunk bárkit is, csupán az, hogy tájékoztassuk, tudomására hozzuk, hogy van ilyen lehetőség.

Szerinted, ha tudatosan elkezdenél keresni az ismeretségi körödben, találnál 8-10 olyan embert, aki hajlandó lenne azért tenni, hogy legyen Neki, mondjuk 60-80 ezer Ft-ja jelenlegi keresete mellé 3 hetente? Vagy olyat, aki még ennél is jóval többet akar keresni és nem a sült galambot várja?

A példa kedvéért tételezzük fel, hogy találtál 6 olyat, aki hajlandó tenni is és nem csak álmodozik!

Javaslom, nézz meg még egy szintet a skálán, a 24%-os Direktori szintet!

A 24%-os Direktori szint még a Sikerterv alsó régiójában található, mégis olyan jövedelemmel kecsegtet, melyet sokan szeretnének magukénak tudni ma Magyarországon 3 hetente.

A kép az Oriflame Magyarország tulajdona (forrás:oriflame.hu)

Nézzük, mi történhet, ha tudatosan együtt dolgozunk és a forgalmazásra és a csapatépítésre helyezzük a hangsúlyt?

Mennyi lehet a kereseted 3 hetente egy 24%-ot teljesítő csoporttal?

A 24%-os szint minimum 10.000 BP (Bónusz Pont)-os csoportteljesítmény! A jutalék számolásának szisztémája megegyezik a 12%-os szintével!

Tehát van 6 közvetlen csapatod, akik egyenként 2000-2000 BP (Bónusz Pont) csoport forgalommal, rendelkeznek. (Ezek a csoportok általában kb.15-20 fős csoportok)

A 6 csoport 2000 pontjai összeadódnak, ami így 12.000 BP (Bónusz Pont), mely hozzáadódik a Te személyes 250 BP rendelésedhez.

Ez összesen 12.250 BP csoportteljesítmény, azaz bőven 24%-os szint! (Lásd TUÁ skálán)


Ez összesen: 267.494.- Ft bevétel 3 hetente (katalógus-időszakonként)!
Éves szinten pontosan 4.564.398- Ft, mivel évente 17x van katalógus.
Havi szintre bontva: 380.367 Ft .Ez már sokkal szimpatikusabb összeg! Igaz?

Ráadásul, aki a 24 %-os szintet eléri és azt egy éven belül legalább 8 katalógus-időszakban meg is tartja, akkor Direktori minősítést kap, ami egyszeri 1.000 USA dollár készpénzjutalommal is jár.

És itt még nincs vége, lásd a további szinteket a Sikertervben! Ha megnézed az alábbi sikertervet, ott megtalálod a Gyémánt direktori szintet!

Szerinted van az ismeretségi körödben 6 olyan ember, aki szívesen tenne azért, hogy keressen havonta 3- 400.000 Ft-ot?

Amint sikerül megtalálnod és megtanítanod 6 fő olyan közvetlen 24 %-os szintű kollégát, mint amit az előző példában számoltunk, akik évente keresnek 4 milliót az Oriflame-mel, akkor a Te éves jövedelmed 27 millió Ft lesz!

Lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni ismerősi körödet, ki akar ennyit keresni?

A kép az Oriflame Magyarország tulajdona (forrás: oriflame.hu)

Hogy látod? Szerinted megéri csapatépítéssel, szponzorálással foglalkozni?

Neked milyen érzés lenne 4 millió vagy akár 27 millió Ft-al több bevétel évente?

Ha ennyivel több jövedelmed lenne évente, mire költenéd ezt az összeget?

Mit tehetsz ezért? Gyere és tanuld meg ezt a szakmát!

Először is regisztráció, majd kezdjük el a munkát!

Természetesen Te döntöd el, hogy milyen minőségben szeretnél élni, és ehhez milyen komolyan kívánsz foglalkozni az Oriflame üzlettel.

Van olyan, aki csak magának akar vásárolni kedvezményesen.
Van olyan, aki szívesen kiszolgálja a környezetét azért, hogy saját és családja szükségletének árát kitermelje az eladásból.
Vannak olyanok, akik kihasználják az Oriflame lehetőségét teljes mértékben és minden jövedelemére szert tesznek.

Szabadságot és anyagi függetlenséget és megbecsülést érnek el azzal, hogy folyamatosan képzik magukat, tájékoztatják az embereket erről a lehetőségről, segítik csapatukat, és segítenek mindenkinek, aki hajlandó tenni egy minőségi életért!

A kérdés már csak az, Te mit választasz? Mit szeretnél? Miben segíthetünk?

Lépj tovább, kattints úgy, ahogy a szíved súgja.

    Adataid megadásával IDE kattintva tudod elindítani törzsvásárlói regisztrációdat!       

  Az  elérhető katalógusok  IDE KATTINTVA lapozhatók.