Élj Te is az Oriflame lehetőségével!

Csak egy regisztráció szükséges hozzá és megváltozhat az életed! 

Oriflame online regisztráció

 

Üzleti lehetőségünk alapja  az Oriflame kiváló minőségű termékei és az Oriflame nagyszerű találmánya, a SIKERTERV!
A Sikerterv szabályzat érvényes mind az Oriflame-re, mind partnereire, biztosítva teljesítményed elismerését, a korrekt kifizetéseket, eljárásokat.
Nem véletlenül említjük első helyen az elismerést: Az Oriflame teljesítményedért folyamatosan elismerésben részesít, és minden téren megbecsüli munkádat.
HOGYAN KERESHETSZ PÉNZT?
A leginkább jövedelmező üzleti formát az üzletépítés jelenti. Üzletedet első körben családtagjaid, barátaid, ismerőseid révén tudod fejleszteni azáltal, hogy ők is csatlakoznak az Oriflame törzsvásárlói / szépségtanácsadói közé.

A regisztráció után mindenki 20% kedvezménnyel vásárpolhat az Oriflame-től!

A segítségeddel regisztrált törzsvásárlók/szépségtanácsadók forgalmának függvényében – a Sikerterv szabályainak megfelelően – jövedelemben részesülsz.
Ennek mértéke pár ezer Ft-tól több százezer Ft-ig terjed. Kifizetés 3 hetente! Évente összesen 17 alkalommal!
Üzleted és jövedelmed dinamikusan fog növekedni, ha az általad regisztrált szépségtanácsdadók szintén további törzsvásárlókat /szépségtanácsadókat regisztrálnak az Oriflame-hez. A regisztráltak közül aki úgy gondolja az üzletépítés révén pénzt is kereshet.
Ha az üzletépítés útját választod, annak megismerésében, üzleted fejlesztésében mindvégig számíthatsz támogatásunkra, és több mint 20 év tapasztalatunkra. 
Egyet ígérhetünk: könnyebb lesz, mint gondolnád!
Szívesen tovább lépnél az Oriflame üzlet megismerésében, elindításában? Keress bármikor bizalommal elérhetőségeinken: Kattints IDE! 
Ha még nem regisztráltál Oriflame Brand Partnernek, regisztrációdat  IDE kattintva tudod elindítani.
 

 

- Egy jobb és szebb holnapért! - Oriflame -

A videó forrása: www.oriflame.hu